7.5.11

Amb il·lusió



[Article publicat a EL 9 NOU el 06.05.11]

Si tot va segons el previst, la composició de la imatge haurà resultat familiar per al lector, que ràpidament haurà mirat si identificava alguna de les persones que hi surten. Si continua anant segons el previst, no hi hauria de reconèixer absolutament ningú. Entre altres coses, perquè és la llista per a les eleccions municipals que ha muntat l’Associació de Veïns de Mazagón per aconseguir la segregació de Palos de la Frontera (és a la província de Huelva, això). I per acabar d’anar tot segons el previst, el dia que la llista s’assabenti que ha sortit a EL 9 NOU haurien de quedar bastant parats, francament. Els desitjo el millor.

Aquest divendres comença la campanya electoral per a les municipals del 22 de maig. Anem tancant cicles de coses que van passant i que van incorporant les noves eines de la societat de la informació. Si fa quatre anys eren els blocs d’internet, ara són les xarxes socials i aquesta nova tendència a fer-se fotos de grup encara que mig grup no hi pugui ser, i enviar-les amb total impunitat com reptant el destinatari a descobrir a qui no li va anar bé quedar aquell dia. Si al Pakistan han estat capaços de fabricar al Photoshop la cara de Bin Laden després que el matessin –jo vaig saber de seguida que era falsa, per la barba–, com serà que no es puguin afegir candidats com retallables en una foto de llista. De fet, a la majoria de candidatures els resultats també els acabaran retallant una mica les expectatives, o sigui que ja quadra.

A Mazagón, la llista es presenta a les eleccions amb il·lusió, ganes de treballar i un equip sorgit del teixit associatiu del poble. Alterna experiència i joventut i vol obrir l’ajuntament per fer-lo més participatiu. També en això, la presentació sembla extreta d’un retallable i enganxada no pas en Photoshop, sinó en Word, que és fins i tot més fàcil. Però és el que toca. El que ja no sé veure, veus?, és qui és el reenganxat de la foto. O potser hi van poder ser tots, sabent que sortirien a EL 9 NOU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat