17.8.09

Panell amb proves

Avui que ja he baixat a Vic per tornar a la feina m'he trobat amb un panell de la C-17 que fallava, passat Santa Cecília. Hi havia com una mena de jeroglífic, o un codi de barres quadrat, que més aviat despistava. Dies enrere, ell mateix deia que era un panell en proves, que pel que es veu no ha acabat de superar. I tenint en compte que ho va dir durant molts dies seguits, no costava res canviar el missatge i fer les proves amb alguna cosa més instructiva. No sé: no corris tant, no parlis per telèfon, vés per la dreta, tots a la mani per l'Estatut, no provoquis cap incendi, vigila la boira, ...
Juraria que abans de dir que era un panell en proves va dir, durant uns dies, que era un panell "amb" proves. I la pregunta és, de quines? Del meu excés de velocitat? De contestar una trucada mentre conduïa? D'escriure un missatge? D'estar mirant simplement el panell en proves? Del seu baix nivell de català?
Penso que ja ha passat prou temps -totes les meves vacances, per exemple- com perquè el panell en proves comenci a ser una mica útil, o si no que el desmantellin. Com un pas elevat "experimental" que hi ha a la sortida de Vilaseca anant cap a Borgonyà des de fa tres o quatre anys. Encara hi van experimentant, es veu. I no s'acaben de decidir si se'l queden o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat