3.3.14

Idea patentada

Albert Salamé / ELPUNTAVUI

[Article publicat a EL 9 NOU el 28.02.14]

Segur que, com tot, però en aquest cas potser més, el congrés de mòbils de Barcelona ha tingut, visitants al marge, una colla de seguidors entusiastes que serien capaços d’enumerar de memòria una vintena de titulars/novetats imprescindibles d’aquesta edició 2014, que s’ha tancat oficialment aquest dijous. Els més introduïts arribarien a una trentena, i els malalts, segurament, de 50 en amunt.

El congrés ha tornat a moure xifres colossals en volum de negoci, nivell adquisitiu dels participants, visitants professionals i distància quilomètrica recorreguda entre tots plegats des del seu lloc de procedència, ara que hi ha aplicacions que ho compten tot. També hi ha hagut, suposo, rècord de premsa acreditada –diu que es reben més de 4.000 sol·licituds cada any, i no tothom hi entra– la qual cosa no deixa de ser un luxe si tenim en compte que una entrada per als quatre dies de congrés valia des de 700 fins als 5.000 euros.

Sense dir-ho a ningú, i partint dels meus coneixements nuls en la matèria, durant els últims dies he desenvolupat una nova aplicació per a mòbils en fase de proves que intueix quins hauran estat, després de tot, els titulars informatius més repetits, compartits, copiats i comentats per la immensa majoria de mitjans i d’espectadors d’aquest Mobile World Congress. I me n’ha fet aquest resum, que trobo que està prou bé:
  1. Samsung ha presentat el Galaxy S5.
  2. LG ha presentat el primer mòbil amb pantalla corbada.
  3. Mark Zuckerberg ha dit que el món sencer ha de poder tenir accés a internet –llegeixi’s Facebook, bàsicament– i que WhatsApp ja val més del que ell n’ha pagat.
  4. La novetat del moment és el telèfon-rellotge que et connecta amb un auricular a l’orella via bluetooth.
  5. Jan Koum, cofundador de l’invent, ha dit que WhatsApp permetrà trucades de veu gratuïtes aquest 2014.

 Doncs això. Si funciona, me la vendré per mil milions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat