29.4.08

Joan Barril té menys audiència que un mort


Segueixo habitualment el portal e-noticies. Gairebé instintivament hi passo cada dia, més per xafarderia que per res més, perquè aquell punt de picardia política i de confidencial que havia tingut en els orígens l'està perdent cada vegada més per fer, simplement, de caixa de ressonència interessada de les notícies que molt sovint són d'altres.
Ja em perdonaràs la broma macabra, però és que avui n'han fet una de molt grossa (que encara ho és més en la mesura que ells també magnifiquen les planxes alienes). Comentant les dades de l'EGM, destacaven l'alarmant pèrdua d'oïents de Catalunya Ràdio, que només aguanta com a líder els matins, i deien que en Llucià Ferrer ja va tercer a les tardes. Com en Joan Barril, que amb el seu Cafè de la República queda tercer per darrere de "Carlos Lamas (SER) i César Vidal (COPE)". Suposo que es deuen referir a Carlos Llamas, que fa exactament set mesos que és mort, i des de llavors li ha estat impossible presentar el programa.
Si fins i tot així Joan Barril li va per darrere en audiència, més val que es dediqui a escriure metàfores.

Els he enviat un comentari que no sé si publicaran, o preferiran canviar directament la informació. Si ells actuessin de la mateixa manera respecte a allò del que fan burla sobre determinats mitjans o personatges que tenen entravessats, es quedarien sense poder escriure de gairebé res.

Coses que passen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat