2.7.08

Flaix d'urgència

Com que la permanent del Consell Comarcal m'ha fet abandonar una estona les vacances, no ve pas de 10 minuts deixar-ne constància aquí. Més que res perquè avui, finalment, hem ratificat una resolució de presidència per presentar al·legacions al pla d'aeroports de la Generalitat. La que demana heliports, un aeròdrom i també la possibilitat d'estudiar a Osona l'aeroport empresarial i de jets privats. Com recordareu, al ple de la setmana passada va quedar clar que aquestes al·legacions s'havien presentat sense cap forma jurídica, sinó a iniciativa personal del president comarcal. Avui ens ha reconegut l'error, descuit, descoordinació o vés a saber què, però el cas és que ho ha atribuït a una badada simplement administrativa.
Ha vingut a dir que no n'hi havia per tant, i el Consell no fa res més que donar suport a aquells municipis que puguin estar interessats a demanar aquest aeroport, i que si de cas ja s'espavilaran. Digue'm desconfiat, com diria aquell, però resulta que l'Ajuntament més interessat fins ara ha estat precisament el seu.
15.000 euros per a una altra mediació
Un altre punt que ha sortit és un conveni amb la Diputació, que destinarà 15.000 euros al servei de mediació que presti el Consell Comarcal. Fa poques setmanes es va fulminar de males maneres el que hi havia amb el Centre de Mediació d'Osona, amb l'excusa que es podria derivar al Col·legi d'Advocats de Vic, que ho ofereix com a servei gratuït. Doncs no. Simplement, no es farà cap conveni amb cap entitat sinó que el Consell Comarcal contractarà les persones per dur-lo a terme.
El president Arisa ens va prometre una reunió amb l'àrea d'Acollida i Integració per explicar les estratègies de la consellera i de la seva cap d'àrea. Després de l'acord avui, que el nostre grup ha votat en contra, la veig més necessària que mai. Més que res perquè ho veig menys clar que mai.
Hi ha més temes, com la campanya publicitària per reactivar la recollida selectiva. Però és que si em poso a explicar-la potser sí que acabaré perdent-me vacances. Queda pendent pel dia 14. Records!

1 comentari:

  1. Una badada va dir? quina barra! si haguéssis estat tu, ja t´haurien fet dimitir. O no? No hi ha dret. Vigileu-los de prop a tota aquesta trepa. Llegeix el bloc d´en ballana perquè també en parla del que tu dius. PERE.

    ResponElimina

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat