4.5.08

10 anys de pel·lícula


Ja en tinc la foto, que sol ser el més agraït en aquests casos, i aprofito aquest espai que només depèn de mi per felicitar i agrair la Coral Lloriana Jove de Sant Vicenç pels 10 anys de pel·lícula que aquest dissabte ens van regalar per partida doble al Cirvianum de Torelló. Suposo que ho devien veure un miler de persones i que la vuitantena de nens i joves que van desfilar per l'escenari cantant musicals per recrear la història d'un particular Cinema Paradiso s'ho van passar pipa. Això és el que transmetien, si més no. La música en directe i una escenografia ben aconseguida, que és encara molt millor quan et diuen que bàsicament només hi ha la feina dels pares pel mig, va completar una vetllada festiva i emotiva alhora.

Més enllà del resultat artístic, d'altra banda digníssim, allò que veritablement dóna valor afegit a iniciatives com aquesta és l'enorme pòsit pedagògic que suposa per a tothom, i d'una manera especial per als més petits, que a quarts de dotze de la nit tenien encara l'entusiasme de cantar el Happy Day, mentre ballaven, picaven de mans i se'ls escapaven els primers badalls. I tot això com a exponent d'una feina feta per amor a l'art, una dècada de continuïtat -que no és fàcil, i menys en edats tan sociològicament volàtils com nens, adolescents i joves fins a 25 anys- i la solvència d'un projecte coral, en el sentit més ampli del terme, que ja és referent, des de Sant Vicenç, per a tota la Vall del Ges.

O sigui que felicitats a l'Eva Mayo, als col·laboradors de l'espectacle i a tota la coral Lloriana Jove.

P.D. Diumenge demanava des d'aquí si algú podia passar-me alguna foto de l'espectacle. Estic molt content perquè n'he rebut, i més d'una, de la Marina Bardolet, de la Bet Soldevila i d'en Guillem Tanyà. Quan tingui un moment les penjaré totes. Moltes gràcies. Em pensava que les crides a la solidaritat només funcionaven a TV3, i encara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat