26.5.08

Joan Sala i el Centre de Mediació

En Joan Sala, president de l'Associació de Mediadors de Catalunya, m'ha fet arribar aquest comentari al meu article sobre el conflicte del Centre de Mediadors i el Consell Comarcal. Li agraeixo la deferència. I dins de la modèstia d'aquest espai, considero que és prou rellevant per reproduir-lo a portada. Diria que està molt enfadat, i diria que a més té motius per estar-ho.

Jo sóc part interessada, perquè sóc el president de l'Associació de Mediadors de Catalunya, però voldria felicitar-te per aquest article. I és que si ningú al Consell Comarcal d'Osona no acaba parant els peus a la Mireia Rosés, al Consell es repetirà el problema que va tenir l'Ajuntament de Vic amb la seva mare, fins que l'actual alcalde la va defenestrar. La Mireia és una persona ambiciosa, que va a salvar com sigui una cadira, la seva, es digui el servei de la manera que es digui, ja que ella farà la mateixa feina de sempre: aconseguir subvencions i fer Memòries. I el de menys és el que passi entre el projecte i la Memòria. Ella, fins a cert punt, pot fer el que cregui oportú, la llàstima és que hi hagi polítics de volada gallinàcia, com la consellera Milagros, que sense entendre-hi res i amb total falta de criteri, permet canviar de nom un servei, encara que ja hi hagi un altre al mateix consell amb aquest nom i fa tancar aquest de mala manera i amb tics heretats dels pitjots temps del franquisme, però sense la dignitat de no agrair ni tan sols els serveis prestats. Una falta de categoria humana increible.

I per greu que ens sàpiga, aquest és un cas no mediable, perquè una de les parts, el Consell, es nega a parlar i a negociar. Algú s'ha parat a pensar en la catadura moral d'alguns dels polítics que ens representen? Però tranquils, ja tenen les claus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat