30.3.09

Osona, més a prop de la platja


Afortunadament no arriba a la categoria de la foto del consorci de turisme de la Costa Brava anunciant Sant Feliu de Guíxols amb una foto de les Bahames, o la Vall de Núria amb una altra del Canadà, però el cas és que no he sabut reconèixer, a la web del Consell Comarcal d'Osona, la foto que il·lustra la presentació d'un programa d'impuls a les iniciatives turístiques de la comarca que es farà aquest dijous a Vic. I mira que la mateixa seu on es presenta, el Museu Episcopal, és un reclam turístic de primer ordre que, paradoxalment, no deu trobar interessant ni el mateix Consell Comarcal. Tampoc em sona que el pantà de Sau hagi urbanitzat cap de les seves ribes aprofitant que les reserves passen del 90%, ni que l'embarcador del Ter s'hagi beneficiat de la crescuda del cabal.

Seria molt trist, en definitiva, que l'únic reclam turístic que oferíssim des d'Osona hagués d'acabar essent "i ara, amb l'eix de Bracons, de Vic a Llançà amb mitja hora menys". I la foto potser és de Menorca. Ni ho sé.

2 comentaris:

  1. Molt encertat l'article.Realment aquesta campanya turística de la Comarca d'Osona junt amb la de Vic, segueix amb la mateixa línia de desgabell i ignorància del que és La Plana i cap on te que anar.
    Fins i tot amb la mancança d'insfraestuctures de transport públic que tenim a la nostre comarca.Tot plegat fa una mica de riure que tinguem "la platja a tocar".

    Salut i bona feina

    ResponElimina

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat