14.9.09

Indestructibles


Tota curiosa, la reacció de l'Estat, amb això de la consulta popular d'Arenys de Munt. Primer se'l va intentar combatre amb esverament des de la legalitat i tribunals pel mig. Com que no se n'han sortit i la consulta va ser un èxit, ara l'argument és que tampoc n'hi havia per tant, perquè com que la consulta no la va convocar l'Ajuntament no té la més mínima vinculació. Gran descobriment. A Arenys ho saben des del moment que van convocar la consulta, que no va pas ser la setmana passada, precisament.
La vicepresidenta De la Vega ha dit avui que la consulta, efectivament, no té cap valor. Ah, no? Doncs en algun en deu tenir, si van haver de mobilitzar l'Advocacia de l'Estat per evitar que una cosa que no té cap valor es tirés endavant.
Canvio de tema per tornar al dia a dia, ara que també es demana tant per part de qui es pensa que tenim una part del país que només està per entabanar la gent amb utopies:
Quedo francament parat de la foto que vaig poder fer aquest diumenge, d'un rètol de trànsit que indica l'entrada de Vic des de la rotonda de can Pamplona. Més que res perquè tant que ens queixem de les bretolades en papereres, contenidors, cabines i parets, on tothom hi escriu de tot, estripa cartells i trenca el que pot, resulta que en aquest senyal hi ha un paperet que indica una trobada de minis que s'hi va enganxar el març passat. És a dir, fa exactament mig any. I si es comença a florir és pel procés d'autodestrucció del paperet en qüestió. Pel que tinc controlat, ha durat fins i tot més que molts dels que es pengen per orientar els convidats d'un casament, que en alguns casos han arribat a superar el casament, el viatge, la tornada, la primera bronca i el divorci.
Només pel que ha resistit, jo casi que hi dedicaria ni que fos un minimonument.

1 comentari:

  1. Trobades, casaments, festes de "despedida de solter", i tants d'altres cartells que trobem per les carreteres i cruïlles.
    És curiós, a l'hora de posar-los sempre hi ha voluntaris; però noi quan s'han de treure tothom mira cap a l'altra banda.

    El més estrepitós és quan es tracta d'actes promoguts per ajuntaments, o associacions i clubs reconeguts. No hi hauria una manera d'obligar-los a treure els cartells?

    ResponElimina