11.9.09

Hotel Gallery ****

Acabo de veure per la tele la Noa, cantant a l'acte institucional de la Diada. Suposo que molta gent se l'ha mirat pendent de quina cara hi posava, de si hi havia gaires crits, de si en Joan Saura l'aplaudia o no -per mala sort seva ha estat el primer d'asseure's de la tarima presidencial després dels aplaudiments, just quan estava en el pla de la televisió- i de com es muntava, sense cap necessitat de fer-ho -ni segurament d'haver-ho plantejat prèviament-, un acte de desgreuge per part de la resta de públic.
Doncs jo ho sento molt, però el que més m'ha cridat l'atenció en un acte tan formal, tan institucional, tan protocolari, tan dirigit i tan controlat com aquest és que la Noa s'estava mirant les lletres en uns papers de l'Hotel Gallery, de quatre estrelles. Potser se les hi ha apuntat aquest matí tot esmorzant, o ahir havent sopat, agafant-los de la tauleta de nit de l'habitació.
Jo hi he tocat en tres o quatre casaments, allà. I recordo que, almenys quan jo hi anava -que ja fa anys, d'això- sempre ens hi trobàvem dinant en Pere Gimferrer. Amb barret i bufanda, evidentment.
Ja veiueu que tothom es mira les coses a la seva manera.
Apa, bona Diada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat