19.9.09

30 anys de Palmarola

Aquest 19 de setembre estàvem convocats els regidors i regidores que alguna cosa tenim a veure amb els primers 30 anys d'ajuntaments democràtics després de la dictatura de Franco. Ha estat un acte institucional, protocolari, ben organitzat i amenitzat musicalment per en Jordi Domènech i en Dani Espasa, que ha estat molt bé. El que passa és que si fos periodista i m'encarreguessin el parell d'idees centrals de tot plegat em quedaria amb aquestes:
  • S'homenatjava a les dues primeres alcaldesses d'Osona, i cap de les dues hi ha pogut ser a recollir el detall. Ho han fet els alcaldes actuals
  • També s'homenatjava en Josep Palmarola com l'alcalde que es manté al càrrec des de les eleccions de 1979, a Seva. I quan el president comarcal ja donava per acomiadat el formulisme per presentar el concert, en Palmarola ha agafat el micro per dir que només espera que, d'aquí a 30 anys més, a Casserres es faci una altra trobada per celebrar els 60 anys d'ajuntaments democràtics, i els 25 d'independència. No dels ajuntaments, sinó de Catalunya.
  • I llavors hem cantat els Segadors -bastant bé, per cert- i al final ha tornat a sortir en Palmarola per cridar tot sol "Visca Catalunya lliure!"

Doncs, això. Visca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat