20.11.08

Gent amb molta barra

Estem fent obres a la carretera de Sant Pere. Hi ha talls des de la rotonda de connexió amb l'eix de Bracons fins a la rotonda d'entrada de Sant Pere. Després d'un dia caòtic, la setmana passada, ara els que baixen de Sant Pere els desvien per Sant Vicenç.
Els semàfors que regulen el pas en un i altre sentit duren cinc minuts. Paciència. I des que ha passat l'últim cotxe fins que es posa verd a l'altra banda deuen passar un parell de minuts, que són part dels que dura l'espera.
Hi ha gent que ja ho sap, això. I ahir amb vaig trobar amb un mal educat que, quan ens paràvem perquè s'acabava de posar vermell el semàfor, va avançar tres o quatre cotxes de la cua i, a tota bala, va anar a posar-se a darrere de l'últim cotxe avançava havent sortit en verd.
En aquell moment arribes a desitjar la mort d'algú. Només és un moment, per sort. Però hi ha gent molt barruda, i molt mal educada. El dia que deixin posar multes als conductors que vegin conductors que fan coses com aquesta, ni que sigui com a xivatos, ja en tinc uns quants a qui perseguir.
P.D. Per cert, que em diu una amiga que ahir van dir per Catalunya Informació que l'única incidència que hi havia a la xarxa viària de Catalunya a quarts de deu del vespre era una incidència a la carretera de Sant Pere de Torelló, on es veu que hi havia un camió entravessat. Ho dubto molt, perquè amb l'ample de calçada que deixen les obres és impossible que s'hi entravessi ni que sigui un d'aquests cotxes sense carnet. Però el millor del cas és que ni l'amiga ni jo, que vam baixar en cotxes diferents durant aquella estona, vam veure cap camió entravessat enlloc.
Potser només era una mesura dissuasòria perquè no passés tanta gent per la carretera.
De fet, una cosa semblant ja m'havia passat a mi una vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat