11.2.09

El Consell Comarcal i la crisi

Avui era un d'aquells dies que quan he sortit a quarts de cinc per anar a un reunió, si m'arriben a dir que a quarts de vuit s'acabaria el món m'ho hauria cregut. Tot tenia un color apagat, com en blanc i negre, i feia un fred de neu -n'hi ha que també en diuen fred de Déu, d'això- que llavors he sabut que venia bàsicament del Pirineu.
El cas és que he anat a reunió al Consell Comarcal per aprovar-hi un manifest per l'ocupació i la cohesió social de la comarca, ara que ja tenim l'atur al 15% i estem a punt d'arribar als 10.000 aturats. No és cap retret per no haver-nos mogut abans, sinó per constatar que la crisi es mou tota sola cada dia que passa.
Per dilluns vinent es convocaran els agents econòmics i socials de la comarca, i a les 10 del vespre hi haurà un ple extraordinari per aprovar el manifest i les primeres accions que s'encarregaran, segurament, a una taula tècnica que es crearà específicament per a aquest objectiu i amb l'encàrrec de treballar en propostes concretes per aconseguir solucions concretes.
A veure si, entre tots plegats, ens en sortim.
Demà a les cinc de la tarda penjaré el manifest perquè hi doneu un cop d'ull i hi aporteu, si voleu, alguna idea.
Apa, bona nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat