27.2.10

Visc(a) La Molina

Vinc del Facebook a mirar si hi ha cap grup d’Osona i el Ripollès que defensi els Jocs Olímpics d’Hivern dels afores de Barcelona per al 2022. Deu ser que encara no s’ho creu gaire ningú, perquè no n’hi ha cap. Però com que aquest dissabte l’alcalde de Barcelona se’n va a la Molina, hi podria dir que amb els Jocs al Pirineu mataríem no dos, sinó tres o quatre pardals d’un tret: ens farien un tren nou, quatre carrils fins més enllà de Ripoll i fins i tot el túnel de Toses, que si tot el temps que fa que se’n parla l’haguessin passat fent obres ja sortiria a Normandia. I tot hauria d’estar acabat abans del 2022, clar.
Les olimpíades són de les poques coses que tenen un calendari que no falla, i això és un gran què si esperes que t’acabin unes obres. Perquè si no hi ha olimpíades, el més habitual és passar olímpicament dels terminis de les obres que hi ha per fer. Del túnel de Toses se’n parlava des d’abans que Narcís Serra fos alcalde de Barcelona, per exemple. Des de llavors ja ha tingut temps de deixar de ser-ho, convertir-se en ministre, vicepresident del govern i president d’una caixa. A Barcelona hi ha hagut tres alcaldes després d’ell i el túnel de Toses encara no l’han començat.
I per als detractors, tranquils. Sempre hi ha l’opció d’haver de fer les obres per presentar la candidatura, i que llavors te la tombin. Però almenys assegurem un tren nou a Puigcerdà. Doncs res, visca la Molina, no?

[Publicat a EL9NOU el 26.02.2010]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat