21.1.09

L'aeoport ha volat

Aquest dimarts la Generalitat ha aprovat el Pla d'Aeroports. A Osona ja no en parla ningú, de l'aeroport, i pel que sembla el conseller Nadal tampoc. S'obrirà un concurs públic perquè, en un radi de menys de 80 quilòmetres de Barcelona, es puguin presentar propostes per aspirar a l'aeroport corporatiu i empresarial que ha de descongestionar el Prat i resoldre el col·lapse del de Sabadell. Sonen el pla d'Òdena, el Bages, altres punts de l'Anoia o el Penedès.
L'aeroport ha estat un dels grans despropòsits del Consell Comarcal d'Osona. Una mena de caprici personal frustrat, i mai reconegut, per algú que va tirar pel dret, parlant en nom del Consell i del consens sense haver-ne parlat ni amb el Consell ni amb els que hi comparteix govern.
El nostre grup, i aquest bloc també n'és ara la prova, ja va dir que difícilment l'aeroport corporatiu es podria plantejar a Osona, entres altres raons perquè difícilment s'haurien pogut plantejar pitjor les coses. L'única sort de qui ha estat al darrere d'aquest despropòsit és que, de tan malament que s'ha fet tot, ningú es podia creure des del primer moment que això anés seriosament.
O sigui que el debat que l'aeroport hauria de generar com a infraestructura estratègica -o no- per la comarca, al final no caldrà que el tinguem. Tot això que ens estalviarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat