10.9.10

Jo el faria diumenge pel Plus

És per provocar. El que no acabo de veure exactament és el què

Doncs home, vist fredament penso que l'horari del Barça-Madrid sí que pot condicionar el resultat de les eleccions al Parlament. Que és una manera de dir que, al capdavall, la gent ens solem moure molt més per impulsos primaris que per gaires raonaments de fons. I més en campanya electoral. La mateixa manera com els partits plantegen les campanyes, mogudes més per les consignes que pels discursos -perquè els discursos tampoc ens els escoltaríem, siguem sincers- és el millor exponent d'aquesta realitat tirant a idiota que hem anat construint entre tots. Potser els polítics, sí, però també una mica tothom.

Si les eleccions s'haguessin fet al mes següent de l'última Champions del Barça, amb en Laporta de candidat, hauria tret 20 diputats sense ni tan sols haver d'anunciar que feia llista. Si s'haguessin fet després del daltabaix de la moció de censura, segurament no hauria ni entrat al Parlament després de guanyar-se l'etiqueta de ridícul, impresentable i dèspota.

Amb el Barça-Madrid passarà igual. A veure qui serà el primer original que convertirà aquest partit en una metàfora per dir que "diumenge hem de guanyar Espanya per golejada". I si el partit es juga dissabte i el Barça guanya, l'efervescència primària que ens surt de tant en tant també triomfarà una mica més el diumenge. Però si el guanya el Madrid, l'aspirina serà de les que es dissol en cullera i deixa mal gust a la boca. O sigui que l'efervescent, per als altres.

Perquè si amb una derrota del Barça hi ha gent que no sopa, segur que també n'hi haurà que no vota. I els que s'hagin pres la metàfora al revés diran que algú havia d'abaixar els fums a Catalunya i que el que cal és sotmetre-la Espanya, com el Madrid haurà fet amb el Barça si el guanya.

Personalment, votaria per fer el partit pel Plus diumenge a les 9, que una hora abans ja haurem tingut temps d'escoltar els resultats de les enquestes. Pot ser una nit de tele la mar de distreta. I l'endemà, quan surtin les audiències de televisió del dia abans, confirmarem una vegada més què és el que realment fa moure aquest nostre país. (I que només deixarà de fer-ho si algun el dia el Madrid arribés a ser d'un altre).

1 comentari:

  1. My warm regards to all members. Good to be here! :)

    By the way If somebody is too interested in [url=http://newmoviereleasesdvd.info/]Watch Movies Online Free[/url] pleases look my Sig.

    ResponElimina

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat