7.2.14

La rampa que enrampa


[Article publicat a EL 9 NOU el 07.02.14]

En el moment de tancar aquesta edició, com se sol dir, encara no se sabia si aquest dissabte la infanta Cristina entrarà a declarar al jutjat de Palma a peu o en cotxe, per la rampa aquella. Jo, dijous, ho vaig voler fer amb el ninot del Google Street View, però no em van deixar passar de la porta del carrer. Tot i que era oberta. Des de la vorera vaig veure que a baix hi tenien un Land Rover blanc i un cotxe patrulla, que suposo que trauran, que fa lleig.

També trauran de més amunt, segur, una altra cosa, que és el logotip d’una cervesa que allà on va, triomfa. El tenen estampat al tendal d’Es Suprem, el bar més famós de Palma d’ençà que Urdangarin i companyia van començar a desfilar per la passarel·la camí de l’entrada (de cap de setmana) dels jutjats. Algú va fer adonar a la mestressa que podia treure suc de la situació, i per això va demanar a la marca en qüestió que, com a mínim, i a canvi de la propaganda, els en regalés alguna caixa.

Però s’hi va negar. O sigui que, com a venjança, han anunciat que aquest cap de setmana el logotip estarà tapat. O vés a saber si n’hi hauran posat algun de la competència o si semblarà el plafó de fons carregat d’anuncis de les rodes de premsa del futbol, que quan no t’interessen et pots dedicar a buscar la marca que més paga, que és la que més surt.

A peu, o en cotxe, doncs? Si jo arribo a ser el jutge, hauria tirat pel dret amb una solució salomònica: que baixi a peu –la justícia és igual per tothom, almenys a l’hora d’anar-hi– però tapant la rampa amb una carpa –no fos cas que poséssim la infanta a l’abast d’algun justicier eixelebrat–.

I ja que hi som, la carpa plena de logotips i d’anunciants. Fins i tot un de ben gros a dalt, per la part de fora, pensant en balcons i helicòpters. I fins i tot llogaria l’espai aeri a alguna empresa de drones per sobrevolar l’escena i situar al món el carrer Parellades.

I així, entre tot plegat, potser faríem algun cèntim per recuperar-nos una mica de l’estafa d’aquesta colla de vividors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat