17.4.08

A la permanent d'Entesa

La setmana passada va ser una d'aquelles que hi ha gent que espera una trucada per ser ministre. També ja va passar al seu dia per ser conseller de la Generalitat. I es veu que és tan secret -en alguns casos-, que fins i tot ho acaba essent pel que l'endemà acabarà essent ministre o conseller. A mi no em va trucar ningú, la setmana passada.
Però aquesta setmana sí. No m'han ofert cap ministeri, però sí incorporar-me a la permanent de l'Entesa pel Progrés Municipal (EPM). Bàsicament és una reunió cada mes, voltar pel país cada mes, conèixer diferents realitats del país cada mes i anar bastint una marca pròpia per Entesa, des de la seva convicció de força municipal i municipalista. Però afrontant, també, debats sobre qüestions nacionals que no podem passar per alt.
Aquest dissabte ens veiem a La Granada, al Penedès. No hi he estat mai, i només per això ja em motiva. Però també tinc ganes de veure'm amb gent que representa bona part del nostre territori i que de ben segur deu tenir coses a dir de com estan anant les coses al país, al territori, al govern de la Generalitat i a ICV, el partit amb qui formem coalició juntament amb EUiA.
L'Entesa, que en els últimes eleccions municipals ja va presentar més de 100 candidatures a tot Catalunya, continua reforçant-se amb noves incorporacions des de la convicció que els discursos unívocs, que tant s'han treballat i protegit dins dels partits, no tenen raó de ser. I aquests dies, ni que sigui per desgràcia, ho estem veient en tota la seva dimensió.
A veure com va. Ja t'ho explicaré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat