24.6.08

Carta oberta a les Nacions Unides

Hola.
Avui és Sant Joan i me n'he anat a dormir sentint per ràdio que han donat un premi a la Generalitat per fomentar la participació ciutadana. A Sant Pere també ho hem fet. Vam fer una campanya per triar el color de la façana de Les Monges i va sortir un groc que llama molt. També els nens van escollir el color de la façana de l'escola, que té un to com més butano-amarronat, per entendre'ns. També vam fer una consulta per proposar a la gent com gastar 36.000 euros sobrants del pressupost municipal del 2007, i encara en vam fer dues més per escollir el gegantó del poble (què havia de ser, si un esqueller o un paborde, per exemple) i els noms dels carrers de la Guàrdia, que tots tindran nom d'ofici. Ara mateix tenim en marxa una altra campanya perquè la canalla ens dibuixi com vol la paret del parc Mas Collell, i també perquè esculli quin jocs infantils vol que hi incorporem. Això ho fem arribar fins i tot als de l'escola bressol, que encara no saben escriure però, en canvi, ja comencen a tenir criteri per demanar coses a partir del que els agrada d'una fotografia.
Si els semba interessant, ens podrien donar un premi? L'última vegada que vaig venir a Nova York, que va coincidir amb el primer cop que hi anava, a l'ONU tenien tancat.
Gràcies!

1 comentari:

  1. Felicitats. El premi també serà per vosaltres. De totes maneres, el resultat electoral ja va ser un gran premi a la feina ben feta.
    Continueu així.
    Ban qui moon
    Secretari General de l`ONU.

    ResponElimina

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat