16.6.08

Per què en Cuní no entrevista en Puigcercós?

Pel poc que hi entenc, si dirigís un magazín que és referent informatiu d'una televisió nacional, el primer dilluns després del dissabte en què un partit ha escollit un nou president intentaria no haver d'obrir el programa entrevistant el candidat que ha quedat tercer, per molt president del Parlament que sigui. És el que ha passat avui aquest matí a TV3. No el conec de res, però no veig Josep Cuní en la tessitura de no atrevir-se a entrevistar Joan Puigcercós per vés a saber què, tot i que m'ha arribat de forma gairebé directa que es tenen bastanta tírria mútua.

No sé si la presència de Pilar Rahola té alguna cosa veure en tot plegat, com a protagonista directa d'una de les crisis més greus de l'ERC contemporània, amb l'escissió del PI i tota la pesca, i que en Puigcercós hi senti una especial al·lèrgia. També es remunta a les emprenyades d'en Puigcercós quan en Cuní li trucava a l'hotel de Madrid a les 6 del matí per agafar-li un tall de veu per al que llavors era el seu informatiu de ràdio. L'altre el tenia bàsicament per un pesat, aleshores, i més quan el pas de Cuní tant per Ona Catalana com després per la COM no van ser precisament espectaculars en audiència com per justificar haver de trencar el son a un diputat al Congrés, trucant-lo en hores intempestives.

El cas és -i no miro el programa cada dia en la franja que m'ho puc permetre, que és abans de les nou del matí- que no em sona haver vist mai en Puigcercós al plató d'en Josep Cuní. I ara que és president d'ERC deu estar carregat de motius per ser-hi, i en Cuní de convidar-li. Però de moment, aquest matí hi ha passat l'Ernest Benach. Puigcercós abarà apareixent, tinc entès, a quarts d'una de la matinada a l'exinformatiu de Mònica Terribas.

A veure si es desembussa el tema aquest. Intentaré no perdre-m'ho quan aquest dia arribi. En el més llunyà dels casos, no crec que quan Puigcercós acabi essent -si se'n surt- presidenciable a la Generalitat, hagin de resoldre l'entrevista que els tocarà per quota enviant-hi en Carod Rovira, o en Carretero, o en Benach com a segon de llista...

1 comentari:

  1. Benvolgut germà.
    No sé si fas veure que no ho saps o és que realment coneixes poc al nou President d'ERC.
    No t'equivoques gaire. Puigcercós no anirà mai al programa de Josep Cuní mentres la contravertida Pilar Rahola en sigui col.laboradora habitual. Més d'un cop i de dos i de tres, he sentit explicar a la mateixa Rahola que fins i tot Puigcercós, essent Conseller de governació havia mogut tots els fils possibles per tal que la seva entrenyable Rahola deixés de treballar a TV3... Pel que sembla, el flamant president d'ERC fins a dia d'avui no se n'ha sortit però en tot cas, diu molt de la seva manera de ser no?
    Fins aviat!
    Beto

    ResponElimina

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat