12.6.08

Previsió?

Potser tenen l'excusa que fa dies que anunciar previsions no té gaire mèrit; potser estan inundats o tenen gent desplegada al pantà de Sau per anunciar en quin moment l'aigua del Ter tornarà a tapar completament el campanar. Potser tenen gent de vacances, o si més no l'informàtic, o potser l'hi tenen el becari que actualitza dades i que s'encarrega de la secció. Potser tenen un virus o potser els fa mandra.
Però trobo una mica fort que la web oficial del servei de meteorologia de Catalunya, que té una pestanya per activar la previsió comarcal, faci més de 15 dies que l'única previsió que et fa és la del 26 de maig, que ja no recordo si va fer sol o si va ploure i, per tant, ni tan sols si van endevinar la previsió o no.

Per un tema que no ve al cas ja fa dies que ho miro, i que m'hi enfado. Que això passi en aquest bloc s'entén, perquè pel que em paga el meu editor no val la pena gaires sobresforços. Però una web com la del servei de meteorologia no hauria de fer aigües. Com a mínim que et linkin amb la Moreneta, perquè li puguis demanar algun favor per demà.

1 comentari:

  1. I jo em pregunto: el Servei de Meteorologia de Catatalunya, que tal com el seu nom indica deu tenir un pilot de meteoròlegs al Servei de Catalunya i, per tant, també del seu país, no eren capaços de predir fa dos o tres mesos que aquest maig/juny plouria a bots i barrals quasi cada dia? Ja sé que és difícil saber tres mesos abans si el 25 de maig a les quatre de la tarda plourà o farà sol en un punt determinat del país, però saber que seria una primavera tan plujosa, era impossible? Haurien estalviat molts maldecaps als seus caps del Departament de Medi Ambient i, de pas, a tot el país.

    ResponElimina

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat