30.5.08

L'Ajuntament de Balenyà, una altra vegada

Aquest vespre s'ha consumat l'expulsió dels tres regidors d'Entesa de l'equip de govern de Balenyà. O sigui que com a regidor d'Entesa i conseller comarcal, no puc fer altra cosa que expressar des d'aquí tot el meu suport cap a ells i subscriure com a propi el comunicat que, aquest dijous i abans que tot es precipités, s'ha fet des de la federació comarcal d'ICV-EUiA-EPM, que reuneix totes les candidatures amb representació municipal: Vic, Torelló, Centelles, Sant Pere, Balenyà, Sant Julià i L'Esquirol, a més del Consell Comarcal.
Em permeto la llicència, que suposo que m'acceptaran els companys de Balenyà, de facilitar des d'aquí tant la intervenció que van fer dilluns passat al ple de l'Ajuntament, com el comunicat de premsa que hem fet avui des de la federació comarcal.
Que un alcalde no assumeixi la responsabilitat, ni tan sols amb el gest d'una disculpa o d'una explicació, davant d'una situació tan greu i irregular com la que s'hi ha vist implicat, és molt greu, i molt trist. I m'estranya molt que, fins ara, ningú més, i parlo de partits polítics, no s'hagin pronunciat respecte al fons de la crisi que, una vegada més, ha tornat a trencar un ajuntament amb tants anys de pega com el de Balenyà.
Per llegir-ho tot, deixo aquí aquest arxiu word.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat