20.5.08

Visca els nuvis

No sé què ho fa, però avui a la que em poso a escriure amb surt tot d'aquest color. Potser és perquè la Carme Chacón ja ha tingut el nen. Però com que a la Carme Chacón no la conec de res, prefereixo tocar un altre tema. Dissabte se'ns va casar en Xevi Coll, regidor d'Esports de Sant Pere, amb l'Anna Solà. Va ser molt maco. Va ploure i no vam poder anar al pont de la Riera. Ho vam fer a la sala gran de les Monges. Hi havia molta gent, músics que tocaven i una coral d'amics que no valia res (vull dir que cantaven de franc). Els va casar en Roger, un altre regidor, que els va dir que si en un got hi poses pedres encara t'hi cabrà sorra, però que si primer l'omples de sorra ja no t'hi cabran pedres. Que maco. (Ell porta medi ambient). Llavors vam agafar un autobús i vam anar al Mas Martí a fer l'aperitiu. Com que també plovia una mica vam fer-ho a dins. Va ser molt maco. I molt bo. Llavors va venir el sopar, allà a quarts de nou, amb una mena de llom de rap amb carxofa a les seves xips, una mena de filet de vedella amb farcellet d'espàrrecs i cebetes, una mena de ravioli de coco amb crema de mandarina i gerds, el pastís, cafè, copa i puro. I llavors una altra copa i un altre puro. I regals gairebé per a tothom. També per als nuvis, a qui vam dedicar un àudiovisual i els vam regalar una pala per desenterrar alguna cosa. I llavors vam ballar fins a les tres, sense parar. Algú de beure, també. Però no vam prendre mal, que és el tot. I l'autocar ens va tornar a recollir (mai millor dit) allà a les tres. I cap a casa, tothom content.

En Xevi i l'Anna agafen aquest dimecres un avió a mà dreta que els portarà molt lluny.

Ja està. Si has arribat fins aquí sense que en el fons coneguis de res ni en Xevi ni l'Anna, realment vol dir que això de la premsa rosa encara funciona. I en el fons, tan feliços deuen ser ells amb el seu casament com la Chacón, a qui no conec de res, amb en Miquel. O no?

P.D. La foto és de l'agència que tenia l'exclusiva, evidentment. Els drets de la núvia els tenia una altra, i no ens hem entès amb el preu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat