26.5.08

Memòria històrica (segona edició revisada)

Aquesta foto és molt bona per quatre motius. (N'hi ha un de cinquè que obvio, i és que la foto és meva).

· Primer. És un cartell electoral que diria que deu ser l'últim que queda per desmuntar, com a mínim, a tota la comarca. Més tenint en compte que les eleccions van ser l'11 de març i d'això ja fa pràcticament tres mesos.
· Segon. És un cartell electoral però és que, a sobre, no és de cap candidat a les generals, sinó a les municipals, que es van fer per últim cop el 2007. Per tant, com aquell qui diu porta un desfasament de tres mesos i un any.
· Tercer. És un cartell electoral de les eleccions de 2007 però és que, a més, a Torelló ningú no va poder votar aquest candidat, perquè era de Vic. O sigui que no sé què hi fa en Josep M. Font penjat al mig de la plaça Joanot Martorell, a no ser que el "nou repte" que es plantejava per aquelles eleccions fos precisament aquest. A més, ara ell ni tan sols és regidor, tot i que diria que continua essent d'Esquerra.
· Quart. És un cartell electoral de les eleccions de 2007 amb el candidat de Vic però és que, a més, aquest ho era de les eleccions de 2003. Per tant, això ja comença a ser directament el colmo. I aprofito aquest punt per agrair la contribució de l'Iñaki a la reconstrucció històrica del moment, ja que quan vaig esciure el post no hi vaig atinar.
· Fixeu-vos amb el detall que fa tan temps que hi ha penjat aquest cartell, que a darrere ja hi ha crescut un arbre. En faré un seguiment actualitzat un cop per mes. A veure si abans algú se sent al·ludit i el 27 de juny ja no tinc motius per parlar-ne. De fet, al cartell ell parla de nous reptes. De moment, en Josep M. Font ja ha superat el de passar més temps que ningú abraçat a una farola.

4 comentaris:

  1. En Josep Mª Font no es va presentar a les municipals de 2007 (va fer-ho l'Àngel Andreu per ERC) per tant, aquest cartell és de 2003. Com molt ben dius Xevi, una reliquia digna d'un museu d'història.

    ResponElimina
  2. Iñaki i Xevi, deu ser que no sou militants d'Iniciativa i no teniu inclòs en l'ADN analític el reciclatge i la reutilització, dues de les 3 R de l'ecologisme.
    Ves per on que ERC vàrem reutilitzar material d'altres campanyes.
    Us diré més, abans que sortís la cara de l'admirat Font hi havia el de l'Andreu, i abans el del Ridao. Així que ha estat un cartell interactiu de memòria històrica electoral d'Osona.
    Ara només queda donar resposta aquest oblit post-electoral.
    Xevi, si vas trobant més restes electorals per Torelló avisa.
    Gràcies!

    ResponElimina
  3. "Es colmo" seria que ara es descobrís que el cartell no el va reaprofitar ERC sinó algun altre partit reciclador de Torelló. I és d'ERC, vés que el treguin que no hi acabi sortint en Colom o l'Heribert Barrera (o la Rahola!)

    ResponElimina
  4. Jo diria que si quedem tots quatre i ens l'emportem a restaurar per veure què hi troben a sota, al final encara hi farem algun calé. Que no ens el quitin, ara.

    ResponElimina

Bloc anul·lat

El bloc continua derivat a: xevibardolet.wordpress.com xbardolet.blog.cat